Doorgaan naar inhoud
5% korting met de code: korting5
5% korting met de code: korting5
De Charme Van Een Jute Vloerkleed In Je Woonkamer

De Charme Van Een Jute Vloerkleed In Je Woonkamer

Vloerkleden zijn er in alle soorten en maten en worden gemaakt van allerlei verschillende materialen: van synthetisch zoals polyester en polypropyleen tot organisch als katoen, wol en jute. En die laatste, die heeft een bepaalde charme die je niet bij andere vloerkleden tegenkomt. Dat maakt een jute vloerkleed het perfecte kleed om te matchen met bepaalde interieurstijlen. Hoe dat zit en met welke stijlen je een jute vloerkleed goed kunt combineren, vertelt Geert je hieronder!

Jute vloerkleed: licht en landelijk

Een jute vloerkleed is onwijs mooi bij lichte interieurstijlen maar ook bij een landelijk interieur heb je met een jute vloerkleed een super mooie match. Bij lichte interieurs zoals Japandi en Scandinavisch zorgt een jute vloerkleed met zijn gele gloed voor meer contrast en warmte en dat staat niet alleen heel erg sfeervol, het kleurt en fleurt de boel ook wat op zonder dat het gelijk afbreuk doet aan de lichte ambiance. En in de landelijke stijl worden ontzettend vaak natuurlijke materialen gebruikt als hout, wol, katoen, en…. jute natuurlijk! Jute is nou echt zo’n product dat handwerk uitstraalt en dat is absoluut een aanvulling voor een landelijk interieur.

Jute vloerkleed kan tegen een stootje

Daarnaast is jute uiteraard heel erg robuust en kan het tegen een stootje. Dat maakt een vloerkleed van jute ook heel erg goed geschikt voor de huishoudens waar geleefd wordt. Denk maar aan veel jonge kinderen die wel eens wat knoeien of honden en katten die rondrennen, krabben en happen: in dat geval heeft een vloerkleed wel wat meer te verduren. En in de keuken is een jute vloerkleed ook een slimme keuze want vlekken zie je er niet zo heel snel op en met schoonmaken hoef je ook minder voorzichtig te zijn dan bij bijvoorbeeld een viscose vloerkleed. Overigens ken je jute waarschijnlijk uitgevoerd in de kenmerkende lichtgele, bijna gouden kleur maar wist je dat jute ook in andere kleuren verkrijgbaar is?

Kom je er nou toch even niet uit in de zoektocht naar een nieuw vloerkleed of heb je nog vragen die je wilt stellen aan de hand van onze blogs? Neem dan gerust contact met ons op want wij helpen je graag verder, of dat nu gaat over welke type vloerkleed het beste bij jouw interieur past of welke kleur. Ook voor tips voor materiaalkeuze en de beste schoonmaaktips denken wij graag met je mee. Stuur een mailtje naar info@disena.nl en wij reageren uiterlijk de volgende werkdag! Je kunt ons natuurlijk ook bellen: wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 16:30 uur op 085-1300596.

Vorig artikel 3 Dingen Om Op Te Letten Als Je Een Hoogpolig Vloerkleed Wil Kiezen
Volgend artikel De Top 3 Redenen Waarom Je Vloerkleed Niet Te Klein Moet Zijn