Doorgaan naar inhoud
5% korting met de code: korting5
5% korting met de code: korting5
Wat Een Rood Vloerkleed Met Je Interieur Doet

Wat Een Rood Vloerkleed Met Je Interieur Doet

Er zijn weinig kleuren die zoveel emoties oproepen als de kleur rood. Deze kleur staat bijvoorbeeld symbool voor de liefde, maar ook daadkracht en durf zijn termen die vaak worden geassocieerd met deze kleur. Hoe zit dat eigenlijk met een rood vloerkleed? Disena’s stijlexpert Geert heeft een aantal leuke ideeën over opgeschreven, die lees je hieronder!

rood vloerkleed

Liefde en passie

Oké, heel verrassend is dit natuurlijk niet maar met een rood vloerkleed heb je een hele mooie basis voor als je graag wat meer romantiek in je woonkamer of slaapkamer wilt toevoegen. Een rood vloerkleed is opvallend, maar ook weer niet té opvallend: het ligt namelijk op de vloer en zal niet je hele blikveld vullen. Ook leuk is dat je heel goed kunt combineren met een rood vloerkleed, denk maar eens aan de match met meubels in dezelfde tint zoals lampen, kastjes of gordijnen. Het vergt wel even wat durf maar het resultaat is in veel gevallen echt waanzinnig mooi.

Een rood vloerkleed werkt!

Een tweede goede reden om te kiezen voor een vloerkleed heeft dit keer geen betrekking op je woonkamer of slaapkamer, maar we nemen je mee naar je werkruimte. Of dat nu thuis is of op kantoor, een rood vloerkleed doet het hier ontzettend goed. Rood wordt zoals je eerder kon lezen namelijk vaak gekoppeld aan daadkracht, en zeker als je aan het werk bent doet dat tóch iets met je. Een rood vloerkleed is dus ideaal voor een ruimte waar veel wordt ondernomen en waar je wel wat pit kunt gebruiken. En zoek je een speelse touch, overweeg dan een rond vloerkleed in deze kleur!

rood vloerkleed

Goed met héél veel andere kleuren

Rood is zoals je misschien wel weet één van de primaire kleuren, naast geel en blauw. En zoals de bekende kunstenaar Mondriaan al liet zien, gaan die kleuren hand in hand. Zeker in de moderne interieurs zal je dan ook vaak combinaties zien waarin geen angst is om die kleuren met elkaar te matchen. Een rood vloerkleed is zeker in die interieurs dan ook een hele leuke aanvulling! En tenslotte is rood gecombineerd met wit of zwart ook een gouden combinatie. Zo zie je maar dat je echt niet bang hoeft te zijn voor een rood vloerkleed!

rood vloerkleed kopen

Kom je er nou toch even niet uit in de zoektocht naar een nieuw vloerkleed of heb je nog vragen die je wilt stellen aan de hand van onze blogs? Neem dan gerust contact met ons op want wij helpen je graag verder, of dat nu gaat over welke type vloerkleed het beste bij jouw interieur past of welke kleur. Ook voor tips voor materiaalkeuze en de beste schoonmaaktips denken wij graag met je mee. Stuur een mailtje naar info@disena.nl en wij reageren uiterlijk de volgende werkdag! Je kunt ons natuurlijk ook bellen: wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 16:30 uur op 085-1300596.

Vorig artikel De Top 3 Redenen Waarom Je Vloerkleed Niet Te Klein Moet Zijn
Volgend artikel Hoe Vloerkleden Kunnen Helpen Als Je Allergisch Bent