Doorgaan naar inhoud
5% korting met de code: korting5
5% korting met de code: korting5
Een Effen Vloerkleed Als Baken Van Rust In Huis

Een Effen Vloerkleed Als Baken Van Rust In Huis

Veel mensen die denken aan een effen vloerkleed zullen nou niet gelijk denken: ‘hé, dat is spannend!’. Effen wordt namelijk over het algemeen gezien als redelijk safe en neutraal en dat is op zich helemaal niet erg. Er zijn juist interieurstijlen waarin een effen vloerkleed eigenlijk bijna een must is om de boel in balans te houden en het kleed juist een rustige basis creëert. Toch hoeft een effen vloerkleed absoluut niet saai te zijn want met de juiste mindset kun je met een effen vloerkleed toch nét even dat beetje meer pit in je woonkamer krijgen zonder dat dit ten koste gaat van je rust. Hoe? Onze interieurspecialist Geert vertelt je meer!

Een effen vloerkleed met nét iets meer kleur

Een effen vloerkleed is zoals gezegd vaak een baken van rust. Dat is erg prettig want het draagt echt een steentje bij aan een serene ambiance in je woonkamer. Toch kun je met een iets donkerdere kleur tint wel meer contrast in je woning aanbrengen, zeker als die interieurstijl van zichzelf erg licht is. Denk maar eens aan het gebruik van veel wit, beige en crème. Match je vloerkleed dan met de donkerste tint zoals beige en je breekt het licht dan net even wat meer. Dat oogt ook gelijk een stuk ruimtelijker want je creëert op die manier echt véél meer diepte in je woonkamer.

Effen, ook iets feller

Een effen vloerkleed kan ook heel goed aansluiten op andere woonaccessoires in je huis en dan is de kleur een hele goede invalshoek. Heb je bijvoorbeeld veel meubels in een bepaalde kleur? Kies dan een effen vloerkleed dat ook in die kleur is uitgevoerd en je hebt een prachtig samenspel dat speels en creatief is zonder dat het gelijk te druk wordt. Dan moet je natuurlijk niet een al te felle kleur kiezen maar dat spreekt natuurlijk voor zich.

Kom je er nou toch even niet uit in de zoektocht naar een nieuw vloerkleed of heb je nog vragen die je wilt stellen aan de hand van onze blogs? Neem dan gerust contact met ons op want wij helpen je graag verder, of dat nu gaat over welke type vloerkleed het beste bij jouw interieur past of welke kleur. Ook voor tips voor materiaalkeuze en de beste schoonmaaktips denken wij graag met je mee. Stuur een mailtje naar info@disena.nl en wij reageren uiterlijk de volgende werkdag! Je kunt ons natuurlijk ook bellen: wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 16:30 uur op 085-1300596.

Vorig artikel Hoe kies je de juiste afmeting voor een vloerkleed?
Volgend artikel Een Vloerkleed Onder Je Eettafel? Hoe Je De Juiste Keuze Maakt!