Doorgaan naar inhoud
5% korting met de code: korting5
5% korting met de code: korting5
Welke kleur vloerkleed past bij een roestbruine bank?

Welke kleur vloerkleed past bij een roestbruine bank?

De roestbruine kleur voor meubels zien we steeds vaker terug en wordt ook wel gezien als het ‘nieuwe zwart’. Het is op dit moment een populaire trend die waarschijnlijk ook nooit meer verdwijnt. Mensen worden soms zenuwachtig van nieuwe spullen, kleuren of alles wat ze niet kennen. Want hoe pak je de styling aan van het interieur en welke kleuren passen goed bij deze roestbruine kleur? Een vloerkleed kan de ruimte echt afmaken en daarom is het belangrijk om te weten welke vloerkleuren het best passen bij deze roestbruine bank. Om een einde te maken aan deze stress, bieden wij je een aantal ideeën aan.

Neutrale kleuren vloerkleed

Een van de beste opties is om te kiezen voor een vloerkleed met neutrale kleuren zoals crème, beige of wit. Deze lichte kleuren zorgen voor een zachte uitstraling en vormen een mooi contrast met de warmte van de roestbruine bank. Bovendien bieden ze een goede basis om de ruimte verder aan te kleden met kussens of andere accessoires.

Warme kleuren vloerkleed

Een andere optie is om te kiezen voor een vloerkleed met warme kleuren, zoals groen, blauw, roze of zelfs paars. Natuurlijke tinten van groen, zoals olijfgroen of saliegroen, creëren een frisse uitstraling en vormen een mooie combinatie met de roestbruine bank. Warme tinten van blauw, zoals marineblauw of indigo, geven een gezellige sfeer aan de ruimte en gaan goed samen met de warme kleur van de bank. Zachte pasteltinten van roze of paars kunnen zorgen voor een romantische en knusse sfeer in de ruimte en vormen een mooi contrast met de warme kleur van de bank.

Gemêleerd vloerkleed

Als je een neutraal kleurenschema hebt in je interieur, kun je ervoor kiezen om een vloerkleed te kiezen in een opvallende kleur om een statement te maken. Kies een kleur die past bij de rest van de kleuren in de kamer, zoals bijvoorbeeld de roestbruine kleur van de bank, kussens, gordijnen of andere accessoires.

Grijs voor een strakke look

Ten slotte kan de kleur grijs ook een goede optie zijn voor een vloerkleed. Als je een moderne en strakke uitstraling wilt creëren, dan is de kleur grijs perfect. Donkere grijstinten zorgen voor een stoere en moderne uitstraling en passen goed bij de warmte van de roestbruine bank. Daarnaast is grijs een tijdloze kleur en kan het bijna overal mee gecombineerd worden.

Al met al zijn er talloze kleuropties aan vloerkleden die passen bij een roestbruine bank. Het belangrijkste is om te kiezen voor kleuren die jouw persoonlijke stijl en smaak weerspiegelen en die zorgen voor een combinatie van gezelligheid en eenheid in je interieur.

Contact

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een passend vloerkleed voor jouw interieur? Of heb je vragen over de maat of stijl? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder. Je kunt ons een bericht sturen via de chat rechtsonder in je beeldscherm of een e-mail sturen naar info@disena.nl.

Vorig artikel Industriële Interieur Stijl: Ruw en Authentiek
Volgend artikel Hoe kies je de juiste afmeting voor een vloerkleed?